Ulf A. Lauridsen ny trommeslager i Shotgun, se presseskriv.

Med utallige konserter i inn og utland, har Shotgun Whalers etter hvert blitt et av Norges mest rutinerte live band. Bandet startet opp våren 2007 etter påtrykk fra The Tiger City Jukes eminente frontfigur Knut Eide. Debuten fant sted 24 juli 2007 på populære «Summertime Blues» i Horten.

Det selvtitulerte første albumet Shotgun Whalers ble gitt ut i august 2008 på Flipside Records, og fikk flotte anmeldelser i Tønsbergs Blad og det norske nettstedet Rockmag Info.

Gutta i Shotgun Whalers spiller en herlig blanding av Blues, Rhythm and Blues, Rock’n Roll, Rockabilly, Country og Surf , det hele smeltet sammen til noe de kaller for Rhythm and Bluesabilly. Andre albumet, Sharp Blade (2010), er et flott eksempel på hva Rhythm and Blueasabilly er. Plata ble godt mottatt av pressen og Hans Christian Moen i Tønsbergs Blad sa blant annet dette om plata : Musikken er strengt rockabilly, men elementer fra andre sjangre dukker opp her og der. Likevel, på grunn av den stramme produksjonen og det bevisste lydbildet med en god porsjon klang på vokalen og surfgitar, er plata solid og presis. Bandet høres nå ut som seg selv: Et band med en egen sound. Kvalitet over hele linja, med andre ord. Terningkast fem. 

Ny trommeslager våren 2013. Ulf A. Lauridsen har overtatt stikkene etter Robert «Bob» Skoglund i Shotgun Whalers. Ulf er en særdeles garvet musiker som har spilt med «Gud og hvermann», en humørspreder av rang, og han passer perfekt sammen med resten av gutta i Shotgun.    

Når Shotgun Whalers lader kanonene er det rett og slett «time to rock». Så «put on your dancing shoes» og gjør deg klar for en swingende og svett aften.

Musikken hører du på Spotify eller Wimp, her finner du begge albumene til gruppa. Du kan også laste ned albumene fra iTunes, Play, Amazon og selvfølgelig Platekompaniet.


Shotgun Whalers har følgende medlemmer :

Simen Sveberg Andreassen på vokal og gitar
Hallvard «Mr. Uzi» Eriksen på gitar
Oddvar Stensrud på bass
Ulf A. Lauridsen på trommer

Bandet utvider også besetningen med saksofon og piano ved enkelte anledninger.

LOOSE THE CONTROL LET’S ROCK ’N ROLL

Booking:      Simen Sveberg Andreassen
                   Tlf. 984 95 028

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar