Shotgun Whalers @ Lundetangen Pub, Skien 27.9.14

Akustisk Shotgun, f.v. Hallvard, Simen, Ulf og OddvarEn spent Shotgun Whalers gjeng entret scenen på Lundetangen Pub i Skien. For mange av gutta hadde det vært hektiske dager i det siste, oppstart av nytt firma, snekring tidlig og sent og ikke minst 60 års feiring. Men som med gamle sirkushster våkner villdyret når manesjen entres.
Vi ser nakkene til Oddvar, Simen og Hallvard

Første sett satt som et skudd og premissene var lagt for resten av kvelden. Som vanlig er det ikke noe å utsette på publikum på Lundetangen, de er med fra første stund. De er rett og slett kommet for å høre på bandet som spiller denne lørdags ettermiddagen.

I andre sett drar Shotgun fram et aldri så lite ess fra lomma. Gutta har øvd inn et helakustisk sett med banjo, steel-gitar, sigarboks-gitar og vaskebrett. Dette slo publikum rett i bakken og stemningen løfter taket på Lundetangen. Både gutta på scenen og publikum har det svært så bra.
Ulf med vaskebrett

Om ikke dette var nok, tok også tredje sett helt av. Shotgun Whalers på sitt aller beste, og noen av publikum tok også bordet i bruk som dansegulv. Det måtte mange ekstranummer til før publikum ville gi slipp på våre gutter. Altid et godt tegn.

Shotgun Whalers takker alle som møtte opp på Lundetangen, og så håper vi å være tilbake i Grenlandsdistriktet om ikke altfor lenge.PS! Stor takk til Helge Lund for flotte bilder.
En konsentrert gjeng, f.v. Simen, Hallvard og Oddvar

     

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar