Elvis (80) Rockhouse Party, Gamla Beat Bar, Oslo Lørdag 17 januar

Det er på Gamla Beat Bar i Oslo det skjer på lørdag den 17. januar, og med på laget er Shotgun Whalers som åpner showet kl. 22:00. The King skulle ha blitt 80 år den 8. januar, og hele denne kvelden skal fanges i hans ånd. Shotgun har øvd inn et knippe knallsterke Elvis låter som alle skal fremføres på lørdagen. I anledeningen at Oddvar The Bassmann har reist til Tyskland og Ruhpolding på verdenscupen i skiskyting, har multimusiker og  daglig leder av Jensengruppen, Rune Jensen, steppet inn med sitt eminente basspill.

Her følger hva Gamla Beat Bar sier på hjemmesiden sin om Shotgun Whalers :

Shotgun Whalers er Vestfolds uslitelige Rockabilly-konger med base i Holmestrand.
De spiller en herlig blanding av Blues, Rhythm and Blues, Rock’n Roll, Rockabilly, Country og Surf, det hele smeltet sammen til noe de kaller for Rhythm and Bluesabilly som de her helt naturlig skal presentere sin Elvis i.
Siden 2007 har de reist land og strand rundt i inn og utland og plaga folk i positiv forstand med det de trenger mest, nemlig Rock´n´Roll-fest.
Debut-skiva «Shotgun Whalers» kom i august 2008 på Norges fabuløse Rockabilly plateselskap Flipside Records, og fikk flotte anmeldelser i Tønsbergs Blad og i fagnettbladetRockmag som senest i sommer og kallte de:
«Enda et band i den norske billyeliten» da de på Wild Bunch Rock´n´Roll Club i Moss varmet opp for selveste Deke Dickerson.
Deres andre album, Sharp Blade (2010) ble igjen godt mottatt av Tønsbergs Blad som mente at : «Musikken er strengt rockabilly, men elementer fra andre sjangre dukker opp her og der. Likevel, på grunn av den stramme produksjonen og det bevisste lydbildet med en god porsjon klang på vokalen og surfgitar, er plata solid og presis. Bandet høres nå ut som seg selv: Et band med en egen sound. Kvalitet over hele linja, med andre ord. Terningkast fem.»
I disse dager er Shotgun Whalers i studio for å spille inn låter til nytt album, og med på laget er bl.a. stjerne-bluesgitarist Kid Andersen og trekkbluesspell virtuos JT Lauritsen.
Detta gleder vi oss til, hilsen Hallvard, Rune, Ulf og Simen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar