Shotgun Whalers viste muskler, Kulturpuben Lillestrøm og Bluescruise Oslofjorden lørdag 8.8.

Simen og SW viste muskler på lørdag
Shotgun Whalers viste muskler i et maratonløp i Oslo og omegnen. Først konsert på Kulturpuben på Lillestrøm og deretter bluescruise på Oslofjorden med SS Helena.

I følge vår interne kilde i Shotgun Whalers tok det litt tid før det tok fyr etter at alle gutta hadde hatt en velfortjent ferie i Juli. Utekonserten på Lillestrøm med Skedsmo Bluesklubb som arrangør hadde samlet fullt hus og god stemning. Vi er imponert over det flotte oppmøtet som Kulturpuben er i bestittelse av.

Melding på FB fra John Hilding Johansen : Takk for knallfin konsert i Lillestrøm i dag...  og fra Skedesmo Bluesklubb : Tusen takk til Shotgun Whalers som rocka Kulturpuben Lillestrøm sist lørdag, stint ta folk og nydelig sommervær.  SW takker for hilsener og kommer gjerne tilbake til Kulturpuben. 

Etter Kulturpuben var gutta klare til å erobre fjorden med SS Helena. Været var på vår side og med et fantastisk publikum som bestod av en herlig blanding av turister, fastboende og bluesfantaster tok det ikke lang tid før SW var blitt varme i trøya. Hylende og skrikende publikummere som står på stolene og er helt med kan vi godt like. Selv skipets skipper hadde en feststund og skrøt hemningsløst av gutta. Ingen stol ledig på SS Helena denne fine lørdags kvelden.

Stor takk til vennegjengen fra Horten og Holmestrand som sjelden svikter Oddvar, Ulf, Hallvard og Simen. Imponerende.

Under kommer noen bilder fra Lørdagen, og vi må takke de som har bidratt, Ellen, Kristin og Ingar.

 
Kulturpuben, Lillestrøm
 
Kulturpuben, Lillestrøm
 
Kulturpuben, Lillestrøm
 
SS Helena, Bluescruise
 
SS Helena, Bluescruise
 
SS Helena, BluescruiseIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar