Flott "Supperock" på Park Bistro i Porsgrunn

SW Park Bistro, Porsgrunn,
fv. Oddvar, Simen, Ulf og Hallvard.

Foto : Johan Lindberg
Dette ble en intimkonsert av de sjeldne. Med konkurranse fra VM i skiskyting og jam på bluesklubben i Grenland kunne det vært mere folk på Park Bistro i Porsgrunn denne lørdags ettermiddagen, men dette hindret ikke Shotgun Whalers i å levere varene.

Gutta startet med to nye låter fra albumet som snart kan se sin fødsel, antagelig for å være skjerpet til resten av konserten. Deretter gikk det bare en vei, oppover i intensitet. Med stødig groove fra rytmeseksjonen, les Oddvar (bass) og Ulf (trommer) kunne ikke dette gå galt, og det hele krydret med Simens stilsikre vokal og Hallvard alias Mr. Uzis sylskarpe gitar.

I pausene fikk Shotgun Whalers god anledning til å slå av en prat med publikum, som også hadde funnet ut litt om guttas personligheter. Oddvar og Hallvard rolige gutter, mens Simen og Ulf var i den andre enden av skalaen.

Vi tror publikum og ledelsen for Park Bistro var rimelig fornøyd med Shotgun Whalers denne lørdagen. Gutta ga som vanlig alt og var temmelig slitne når konserten var over. Shotgun Whalers kommer gjerne tilbake til Park Bistro og Porsgrunns bruneste pub.

Innlegg på Shotgun Whalers FB-side fra Johan Lindberg : 

Knallbra - dette var GoodTime og skal anbefales. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar