Travel helg for SW, full rulle lørdag 13.8 og søndag 14.8

Shotgun Whalers er klare for Eftabluesen kl. 16:30 på lørdag. Stedet er Stallen Galleri & Cafe i Horten og med Horten Blues Club som vert. Det er førstre gang SW gjester Horten Blues Club og gutta gleder seg veldig.

Her er forhåndsomtalen fra Horte Blues Club : Shotgun Whalers er klar med nytt album. De kommer til Horten Blues Club lørdag 13 august. Ett " must " å få med seg :-).

Ikke nok med det, for på søndag går turen til Åsgårdstrand og Naustet Pub og hva de kaller for Pernille's Have. Alltid god stemning på disse søndags-konsertene som starter kl. 16:00. Det er nesten unødvendig å si at vi gleder oss. Gutta er veldig klare til å rocke Åsgårdstrand.

Her er omtalen fra FB og Søndagskonserter i Pernille's Have : Nå til søndag får vi besøk av The Shotgun Whalers. For de uinnvidde kan vi opplyse om at disse gutta har gått cirka 50 år tilbake i tid, til rockens ungdom-barndom og de utfører sine musikalske plikter så til de grader at vi har sett oss nødt til å varsle både legevakt og brannvesen.... dette tar av og vi kan ikke love at noen lander før tirsdag kl.11.00.

Møt opp folkens og ta del i herlighetene slik som hundrevis av fornøyde før.
Og til opplysning; alle er hjertelig velkommen  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar